Rekovas Dziernovas ir austrumu pierobežas pērle, kas durvis vērusi 2018. gada sākumā. Te augstā godā tiek turēts Latgales kulinārais mantojums un tā ēdieni, ļaujot viesiem paplašināt savu garšu apvārsni un baudīt tradicionālas garšas mūsdienīgā izpildījumā. Ēdieni galvenokārt tiek gatavoti, izmantojot Kotiņu produkciju!
Rekovas Dziernovu saimniece Vija Kuļša ar komandu uzņem tūristu grupas, ģimenes, draugu kompānijas, individuālos apmeklētājus, darba kolektīvus un citus interesentus, kas labprāt vēlas nobaudīt vietējo Latgales produktu garšu dažādā izpildījumā. Klasiskā degustācijas ēdienkarte, kas pamatā tiek gatavota no Kotiņu produktiem un kas tiek piedāvāta lielākām grupām, ir veģetāra, bet var tikt pielāgota arī vegāniem! Pieteikšanās degustācijai ir obligāta! Ir iespēja pieteikt un darboties meistarklasē saimnieces Vijas pavadībā, kopā gatavojot ēdienus no degustāciju ēdienkartes!
Darba dienās, no otrdienas līdz piektdienai no plkst.13:00 līdz 17:00, darbojas arī Rekovas Dziernovu veikaliņš, kur iespēja iegādāties svaigi ceptu maizīti, konditorejas izstrādājumus, kā arī uz vietas pabaudīt aromātisku kafiju vai kaņepju tēju ar kādu kūkas gabaliņu!
Savukārt katru sestdienu no plkst.10:00 līdz 18:00 darbojas gan veikaliņš, gan pašmāju Rekovas Dziernovu kafejnīca. Ēdienkarte tiek mainīta katru mēnesi, piedāvājot gan uzkodas, gan zupas, gan arī pamatēdienus un desertus. Pieteikšanās nav obligāta – piestājiet, garām braucot, un nobaudiet ēdienus, kas gatavoti no vietējiem produktiem! Lielākām grupām vēlams pieteikties, jo nevaram paredzēt cilvēku daudzumu un var nākties uzgaidīt! Ēdienkartes maiņai un jaunumiem sekojiet līdzi Rekovas Dziernovu Facebook profilā!